Blogberichten

Fonds voor Gezonde Lucht

Met enige trots laten we jullie weten dat The Hedge geselecteerd werd als laureaat bij het Fonds voor Gezonde Lucht. Via dit Fonds kunnen we deze lente nog een moestuin aanleggen met een eetbaar doolhof vol bessenstruiken en in het najaar een hoogstamboomgaard aanplanten.

Ken jij Be Planet?

Be Planet is een liefdadigheidsinstelling, opgericht in 2015, die duurzame projecten in België ondersteunt en begeleidt met de steun van verenigingen en burgercollectieven.
De win-winpartnerschappen tussen projectontwikkelaars, overheden, bedrijven en alle spelers in een regio zijn voor ons de sleutel tot de transitie.

Greenpeace is een internationaal netwerk van onafhankelijke organisaties die vreedzame acties uitvoeren om het milieu en de biodiversiteit te beschermen en de vrede te bevorderen. Greenpeace bestaat ook uit talloze burgers die zich inzetten voor een eerlijke en duurzame wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Fonds voor Gezonde Lucht: de laureaten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *