Activiteiten,  Blogberichten

Proximity Campagne

In het klimaatplan van Vilvoorde streven we met The Hedge mee naar een stad die op termijn geen impact meer heeft op het klimaat én die klaar is voor de veranderingen die ons staan te wachten. Dit zijn enorme uitdagingen, maar ook enorme kansen om te groeien naar groenere, gezondere en veiligere stad voor iedereen.

In dit kader dienden we met The Hedge een dossier in met als titel “Educatie @ The Hedge”
Samen met Pauline van Saamo werden we laureaat en mochten we op 16 maart onze cheque in ontvangst nemen.
The Hedge scoorde heel hoog bij de jury met het originele concept om natuurkampen te organiseren in een stedelijke omgeving. Dat onze kampjes veel aantrek hebben, daar zijn we heel blij mee!
De 8258 euro die we aan subsidies krijgen, zullen we gebruiken voor de aankoop van educatief materiaal zodat we niet altijd alles overal moeten lenen en zelf een gevarieerd gamma aan natuurgerelateerde spelletjes, schepnetjes, loeppotjes, verrekijkers, … kunnen aankopen om de natuur te exploreren tijdens onze kampen en workshops.

Er verscheen ook een artikel in Het Laatste Nieuws. Benieuwd? Wil je het lezen? KLIK HIER voor het ARTIKEL