Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden geldend bij workshops, vormingen, natuurkampen en andere activiteiten met inschrijving

Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier bij de activiteit in te vullen. Indien je je inschrijft voor een activiteit, lees dan eerst grondig onderstaande informatie.

Wanneer ben je ingeschreven?
Inschrijven doe je via onze website (www.thehedge.be). Na ontvangst van je inschrijving sturen wij een bevestigingsbericht. De inschrijving voor een activiteit is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en storting van de bijdrage.
Deze bijdrage kan je storten op bankrekeningnummer: IBAN BE25 9733 6417 1982 (BIC ARSPBE22) van The Hedge vzw, Zwarte Leeuwstraat 25, 2820 Bonheiden, met vermelding van de naam van de deelnemer en de naam van de activiteit.

Kortingen
Wij hanteren verschillende prijzen:

  • De standaardprijs (normaal tarief)
  • Vrijetijdspas: Kinderen met een Vrijetijdspas (afgeleverd door stad Vilvoorde) krijgen korting.

Extra voordeel
Een kamp bij The Hedge voor -14-jarigen is fiscaal aftrekbaar. The Hedge vzw geeft de gegevens die jij doorgeeft bij inschrijving van een kamp in via Belcotax en maakt een fiche 281.86 aan. Het fiscale attest komt vanzelf in jouw online aangifte van de belastingen na deelname aan een kamp. Je hoeft hier niets voor te doen. Mocht dit niet zo zijn, dan kan je bij ons ook een attest aanvragen via mail.

Ook bepaalde ziekenfondsen geven korting aan onze programma’s. Vraag dit zelf na bij jouw ziekenfonds, zorg voor een blanco formulier met jouw gegevens en wij leveren graag een attest van deelname af.

Inbegrepen in de prijs:

– alle activiteiten, excursies en ontspanningsactiviteiten,
– gebruik van het benodigde wetenschaps- en ander educatief materiaal,
– lezingen of voordrachten door wetenschappers of anderen,
– Verzekering tijdens de activiteiten.

Annulering?
Elke annulering dient schriftelijk toe te komen. Bij annulering van je inschrijving uiterlijk 1 maand op voorhand rekenen we een annuleringskost aan van € 5 per dag. Bij annulering minder dan 1 maand op voorhand wordt de volledige inschrijvingsprijs aangerekend.
Enkel bij het voorleggen van een medisch attest van ziekte of ongeval, of bij het overlijden van een familielid in eerste of tweede graad wordt een administratiekost aangerekend (een annulering dient steeds schriftelijk gemeld te worden voor aanvang van de activiteit).
Niet-betaling geldt niet als annulering! Als je inschrijft, ga je akkoord met de algemende voorwaarden en ben je verplicht ook te betalen.
 

Wijzigingen

The Hedge vzw behoudt het recht programma’s te wijzigen als omstandigheden, onafhankelijk van haar wil dit vereisen. Wanneer een activiteit om organisatorische redenen niet kan plaatsvinden, wordt het volledige bedrag teruggestort, zonder schadeloosstelling of intresten.

Beeldmateriaal

Tijdens de activiteiten van The Hedge vzw kunnen er beelden genomen worden, de vereniging zal het beeldmateriaal dat gemaakt wordt steeds met eerbied en respect behandelen. Tijdens het inschrijvingsproces zal The Hedge steeds toestemming vragen om tijdens initiatieven van de vereniging gericht beeldmateriaal te mogen maken en om deze gerichte beelden te mogen gebruiken.

Voor meer info, lees onze beleidspagina

Algemeen

Wanneer je inschrijft voor een activiteit, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden zoals ze op deze pagina voorkomen.
Heb je nog vragen? Contacteer on via email: info@thehedge.be