Over ons

We zijn een gezin van 5: Alle vijf zijn we fan van de natuur en alles wat erbij komt kijken. We houden ervan om mensen bij elkaar te brengen, liefst in de natuur. We dromen al een tijdje van een duurzame stadsboerderij met natuureducatie en zien dit in een ruime context.

Een eerste stap om die droom te realiseren, is het oprichten van onze vzw “The HEDGE”, het Huis – Educatief, Duurzaam, Groen en Energiek. The HEDGE heeft als doel om gevarieerde activiteiten te organiseren zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten en dichter bij de natuur komen. We hebben extra aandacht voor kinderen en jongeren. Voor hen bouwen we bruggen tussen hun leren en leven nu en een duurzame maatschappij waar zij mee de toekomst van bepalen. Dit doen we door hen leef-, leer- en ontwikkelingskansen aan te bieden.

We willen ook netwerken opstarten – samen met onze partners – waar duurzaamheid, milieu en de technologie van de 21ste eeuw hand in hand gaan.

Daniella Kegels (42)

Ik geef 20 jaar les in basisschool de Knipoog in Vilvoorde, ben pedagogisch ICT-coördinator en leid het groene team dat voor de vergroening van de speelplaats zorgt.
Samen met mijn echtgenoot Ivo volgde ik de opleiding “hoevetoerisme” bij het NAC (nationaal agrarisch centrum).

Mijn pluspuntjes: ik ben een bezige bij, creatief in het uitwerken van ideeën en ik draag een sterke educatieve rugzak mee.

Ivo Janssens (50)

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de publieke en private sector voornamelijk in opleiding en in sales.
Ik ben voorzitter van Natuurpunt MaViSt, lid van de raad van bestuur en penningmeester in het dagelijks bestuur van het Regionaal Landschap Brabantse Kouters. In Vilvoorde ben ik lid van de milieuraad, de Gecoro en de mobiliteitsraad.

Mijn sterke punten: ik kan goed netwerken, geboeid door de natuur en door duurzaamheid, heb een koksdiploma, ik heb een heel realistische kijk op de dingen maar durf toch “groots” te dromen.

Samen hebben we 3 kinderen:

Lize Janssens: Ik ben 21, volg lerarenopleiding in Odisee Brussel, ik ben hoofdmonitrice bij Multimove en de sportkampen van de Stad Vilvoorde in Hazeweide.

Lore Janssens: Ik ben 19, volgde natuur- en groentechnische wetenschappen in tuinbouwschool Horteco en startte aan de hogeschool Odysee de opleiding om leerkracht biologie en aardrijkskunde te worden in het secundair. Ik ben monitrice bij Multimove en werk als hoofdmonitrice op de sportkampen in Hazeweide. Daarnaast sport ik bij boogschuttersclub Willem Tell en ben ik zeer actief als toneelspeler en organisator bij de theateractiviteiten van jongerengroep “JKG Element”.

Stan Janssens: Ik ben 12, ik ben fan van wiskunde en wetenschap, ik speel tafeltennis bij TTK Vilvo en ik ben lid van de Scouts en van JNM.