Over ons

Ivo, Daniella, Lize, Stan en Lore.

We zijn een gezin van 5: Alle vijf zijn we fan van de natuur en alles wat erbij komt kijken. We houden ervan om mensen bij elkaar te brengen, liefst in de natuur. We dromen al een tijdje van een duurzame natuurbelevingshoeve met natuureducatie in een ruime context.

Samen hebben we The HEDGE opgericht. The Hedge staat voor  Huis – Educatief, Duurzaam, Groen en Energiek. We organiseren met The HEDGE  gevarieerde activiteiten waar mensen elkaar  ontmoeten en dichter bij de natuur komen. We hebben extra aandacht voor kinderen en jongeren. 

We willen ook netwerken opstarten – samen met onze partners – waar duurzaamheid, milieu en de technologie hand in hand gaan.

Daniella Kegels (44)

Ik geef meer dan 20 jaar les in basisschool de Knipoog in Vilvoorde, ben pedagogisch ICT-coördinator en leid het groene team dat voor de vergroening van de speelplaats zorgt. Benieuwd naar de groene speelplaats? Kijk op de MOS-blog van De Knipoog    

Samen met mijn echtgenoot Ivo volgde ik de opleiding “hoevetoerisme” bij het NAC (nationaal agrarisch centrum).
Mijn pluspuntjes: ik ben een bezige bij, creatief in het uitwerken van ideeën en ik draag een sterke educatieve rugzak mee.

Ivo Janssens (51)

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de publieke en private sector voornamelijk in opleiding en in sales.
Ik ben voorzitter van Natuurpunt MaViSt, lid van de raad van bestuur en penningmeester in het dagelijks bestuur van het Regionaal Landschap Brabantse Kouters. In Vilvoorde ben ik lid van de milieuraad, de Gecoro en de mobiliteitsraad.
Mijn sterke punten: ik kan goed netwerken, geboeid door de natuur en door duurzaamheid, heb een koksdiploma, ik heb een heel realistische kijk op de dingen maar durf toch “groots” te dromen.

Samen hebben we 3 kinderen:

Lize Janssens: Ik ben 22, geef les in het stedelijk onderwijs in Vilvoorde, ik ben hoofdmonitrice bij Multimove en de sportkampen van de Stad Vilvoorde in Hazeweide.

Lore Janssens: Ik ben 20, volgde natuur- en groentechnische wetenschappen in tuinbouwschool Horteco en vol het tweede jaar van mijn opleiding in de hogeschool Odisee om leerkracht biologie en aardrijkskunde te worden in het secundair. Ik ben monitrice bij Multimove en werk als hoofdmonitrice op de sportkampen in Hazeweide. Daarnaast sport ik bij boogschuttersclub Willem Tell en ben ik zeer actief als toneelspeler en organisator bij de theateractiviteiten van jongerengroep “JKG Element”.

Stan Janssens: Ik ben 13, zit in tuinbouwschool Horteco en ik ben fan van wiskunde en wetenschap en ik speel tafeltennis bij TTK Vilvo.