Blogberichten

Nieuwe pagina: activiteiten

Sinds onze verhuis naar Bonheiden hebben we niet stilgezeten…
We werkten aan heel wat dossiers, plannen en projecten en de upgrade van de weide naar een biodiverse natuurplek is begonnen. Het gras staat nu heel hoog zodat we binnenkort goed kunnen hooien voor de dieren, maar tussen de lange grashalmen kan je al een moestuin waarnemen. Ook onze speelboot, de katapulten, de wilgenhut en de takkenril die de komst van de zandbak aankondigt, steken boven het gras uit.

Ook de activiteiten groeien! De voorbereidingen van de kampjes draaien vollenbak. De plekjes in Vilvoorde zijn volzet, in Bonheiden kunnen er nog enkele gelukkigen inschrijven.
Vanaf september kan je ook bij ons terecht voor een klasbezoek, feestjes of een originele teambuildingsactiviteit.

We deden een eerste workshop met de houtlasermachine en onze eerste “Handen in de haag” was een succes. Binnenkort volgen nog meer workshops en activiteiten en er komt zeker binnenkort weer een “Handen in de haag” want we kochten een groot, duurzaam kippenhok van Omlet (bestaande uit 9 dozen!) dat we met al jullie helpende handen willen in elkaar steken.

Veel nieuws dus 🙂 Bezoek dus maar snel de nieuwe webpagina “activiteiten”.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *