Speelweken

Speelweek natuurbeleving
Hou je van waterdiertjes, vogels, kriebelbeestjes en paardenbloemen?
Wil je mee op ontdekking gaan in de natuur?
Dan zijn onze educatieve natuurbelevingsweken echt iets voor jou! We houden het gezellig in kleine groepjes en zijn met vier ervaren begeleiders. 

Inschrijven? Voor wie?
Kleuters (vanaf 3 jaar) kunnen op kamp komen. Omdat we heel veel buiten zijn en niet altijd een wc in de buurt hebben, vragen wel dat uw kindje zindelijk is en niet meer slaapt in de namiddag.
Met de kleuters spelen we educatieve spelletjes in de natuur en ontdekken we welke diertjes er allemaal leven in de buurt.
Met de 6- tot 12- jarigen spelen we spelletjes in en over de natuur, leren we ook heel wat bij en trekken we een dagje naar een echt natuurgebied.

We gaan tot maximaal 30 kinderen per kamp die we verdelen in kleinere groepjes. Die groepjes kunnen wisselen naar gelang de activiteiten volgens leeftijd of interesse. De begeleiders tijdens onze kampjes hebben een diploma in het onderwijs of studeren in een pedagogische richting. 

Onze activiteiten starten om 9 uur en eindigen rond 16 uur. We voorzien een “gezellig en beestig” opvangplekje vanaf 8.30 uur ’s morgens en na de activiteiten tot 17 uur.

Samenwerking
Bij het realiseren van onze kampjes werken we samen met Regionaal Landschap Brabantse Kouters.
Zij bieden ons extra materiaal en ondersteuning. Meer weten? Klik hier => Brabantse Kouters.

Waar?
Tot we een eigen stekje hebben, gaan de kampen door in de stedelijke basisschool de Oase in Vilvoorde met steun van de stad Vilvoorde en in het MOT in Grimbergen.

Wanneer?
De kampen in 2021 zijn allemaal volzet. Hou onze facebookpagina in het oog of onze website om te weten wanneer er nieuwe kampen bij komen…

Coronamaatregelen
Onze activiteiten gaan zoveel mogelijk door in open lucht.
Verder zijn er maximum 30 inschrijvingen in onze bubbel en moet je inschrijven voor heel de week.  Uiteraard passen we de richtlijnen die door de overheid worden opgelegd nauwlettend toe en hebben we extra aandacht voor handen wassen en laten we geen zieke kindjes toe.

Hoe inschrijven?

Zodra er weer kampjes komen waarvoor je kan inschrijven, komt de link op deze pagina.

Je inschrijving is pas definitief als ook het juiste bedrag is overgeschreven op het rekeningnummer van The Hedge vzw: BE 25 9733 6417 1982
Noteer voornaam + naam van het kind + periode als mededeling