Blogberichten,  Kampen

Wij kijken uit naar de kampjes!

Onderzoeken wat er leeft in het water, onder de bomen, in het gras, onder een steen, … ?
We gaan het weer allemaal doen de komende weken.

In de week van 18 t.e.m. 22 juli en de week van 1 t.e.m. 5 augustus kunnen de kleinste avonturiers met ons op stap. We spelen spelletjes rond kriebeldiertjes, bekijken deze met loeppotjes en ontdekken heel wat leven in de natuur. Zoek je nog een kampje voor je 4- tot 8-jarige natuurverkenner? Het laatste plekje in de week van 18 juli lonkt. De week in augustus is al een hele tijd volzet. We verdelen de groepjes zodat je samen zit met je vriendjes en vriendinnetjes, of broer en zus.

Van 25 t.e.m. 29 juli onderzoeken we de natuur en zijn de acitviteiten wat ingewikkelder. We maken dan groepjes per leeftijd met aangepaste onderzoeksvragen. Ben je 6 of ga je naar het eerste leerjaar, dan kan je nog inschrijven. Hier zijn nog enkele plekjes vrij. Natuurlijk spelen we ook heel wat spelletjes rond een groen thema.
Geef jij het beste van jezelf in het bijenstuifmeelspel? Kan jij bij het loopkwartet de juiste kaartjes pakken van de levensloop van een vlinder? Ken jij de meeste dierenweetjes of gok je goed bij het hoger-lager-spel?

Alle 6-tot 14-jarigen met interesse voor de natuur zijn welkom! Schrijf snel nog in voor dit leuke kamp:
www.thehedge.be/speelweken

Reacties uitgeschakeld voor Wij kijken uit naar de kampjes!