Activiteiten,  Blogberichten

Wij zijn Groene Vrienden van Innocent

Ken jij Innocent? Ze maken gezonde smoothies, en nu ook sap, die er hopelijk voor helpen zorgen dat mensen goed en lang leven. Vanaf 17 mei lanceert innocent de campagne “Groene vrienden”. Met The Hedge stuurden we een duurzaam project in. En we zijn zeer blij dat we geselecteerd werden en één van de Groene Vrienden van Innocent mogen zijn! En… jij kan ons steunen! Op alle grote flessen met een “groene vrienden” etiket staat nu een code.
Geef ze in via de website: https://www.innocentgreenfriends.com/en/natuurkoffers-the-hedge.

Voor elke code die wordt ingegeven, doneert innocent – Belgium 25 cent voor ons project.
Dit verder vertellen aan je vrienden is lief, een code ingeven om ons project te steunen zou super zijn. ?

innocent