Wandelen en fietsen

THE HEDGE organiseert elke dinsdag in juli en augustus een zomerse wandel- of fietstocht voor DE ZOMER VAN ASIAT. Vroege vogel of late genieter? Wandelen of fietsen? We hebben voor ieder wat wils. Na de tocht zorgt The Hedge op de Asiat nog voor een origineel drankje als afsluiter.


Deelnemen is gratis, enkel de wandeling met ontbijt op 23/07 is betalend. (10 euro/ontbijt te betalen ter plaatse)
Inschrijven voor wandelen en fietstochten doe je door te mailen naar : info@thehedge.be of het formulier onderaan in te vullen.
Noteer in het mailtje je naam, de activiteit waar je aan wil deelnemen en het aantal deelnemers.

DINSDAG  2 JULI 14 u.Wandeling JNM

Kom met ons mee en wandel ongeveer 3 km om de wonderlijke wereld van de bermen en bezemstelen te ontdekken! We richten ons op kinderen van 7 tot 16 jaar en jongeren van 16 tot 26 jaar. Maar iedereen is welkom!

DINSDAG  9 JULI 18 u. – Fietstocht Fietsersbond 30 km

Ken jij de mooie fietswegen in Vilvoorde om vanuit het Centrum naar de verschillende wijken en buurgemeentes te fietsen? Wij verkennen al deze plekjes! Iedereen die kan fietsen, kan mee!
Inschrijven verplicht en bij hevige regen zal deze tocht niet doorgaan.

DINSDAG 16 JULI 14 u.Wandeling Magda Van Stevens

We vertrekken aan de ASIAT om 14 uur en maken een tochtje door onze buurgemeente Eppegem om er te genieten van de groene plekjes.
De wandeling is ongeveer 9 km lang en toegankelijk voor iedereen met goede stapschoenen.

DINSDAG 23 JULI 6 u.Wandelen Natuurpunt MaViSt

We vertrekken ’s morgens vroeg aan de Asiat voor een wandeling van anderhalf uur in de Dorent. Wie spot er mee vroege vogels, ontluikende bloemen en planten en misschien wel de bevers?
Na de wandeling kan je genieten van een lekker ontbijt op de Asiat. Prijs €10.  Inschrijven verplicht.

DINSDAG  30 JULI 16-20 u. – Oxfam Wereldwinkel op de Asiat

Deze keer trekken we er niet op uit, maar verkennen we de wereld met Oxfam WW.
Van 16 tot 20 uur uur kan je proeven en genieten van fairtrade cocktails en hapjes en krijg je heel wat info over “Eerlijke handel”. Iedereen welkom! We vinden het wel fijn dat je inschrijft, dan weten we ongeveer met hoeveel jullie komen proeven 😉

DINSDAG  6 aug 14 u. – Fietstocht met Natuurpunt MaViSt

We nemen jullie mee voor een tochtje van ongeveer 15 km langs de Bomputten, Floordambos en Peutiebos en maken jullie warm om onze natuurgebieden beter te leren kennen. Iedereen die kan fietsen mag mee 🙂 Verplicht inschrijven vooraf.

DINSDAG 13 AUG 17 u. – Wandeling met militair Patrick

Patrick werkte vroeger als militair op de ASIAT en neemt jullie mee terug in de tijd. Hij gidst ons doorheen de Asiat en vertelt ondertussen over de activiteiten die er vroeger plaats vonden, over de gebouwen en natuurlijk zullen ook enkele anekdotes niet ontbreken…

DINSDAG 20 AUGUSTUS 17 u. – Fietstocht en bezoek ijskelder Schiplaken
Regionaal Landschap Brabantse Kouters

We maken een fietstocht van 35 km vol avontuur naar de ijskelder in Schiplaken waar Regionaal Landschap Brabantse Kouters klaarstaat voor een rondleiding in de ijskelder. Daarna detecteren we in het schemerdonker vleermuizen met een batdetector en fietsen we terug in het donker naar de Asiat. Inschrijven verplicht.