Wandelen en fietsen

Ook deze zomer van 2020 neemt The Hedge je mee op tocht…

Doe onze TE-GEKKE-BOMENWANDELING (voor kinderen van 3 tot 99 jaar)
De Te Gekke bomenwandeling van The Hedge combineert leerrijke weetjes over bomen met te gekke spelletjes, goed voor een hele namiddag speelplezier. Download onze wandeling, vul je rugzak met de materialen die op de eerste pagina vermeld staan, en trek op pad. De wandeling gaat door de straten van Vilvoorde, je kan hem zeker ook doen met een kinderwagen.
Voor meer spelplezier, druk je best de bingo tevoren af.
De wandeling is 5,2 km. Je kan hem wandelen of fietsen.
Hieronder kan je bij “download” alles downloaden.

Interactief spel: Wandeling door Peutiebos
Ben jij al eens gaan wandelen in Peutiebos? Wij maakten een leuk spel voor tijdens de wandeling! Je gaat op zoek naar virtuele eikeltjes voor onze eekhoorn. Doe je mee?
Deze wandeling kan je zelf doen, wanneer je maar wil.
Let op: wandelen in Peutiebos is niet zo geschikt voor kinderwagens of rolstoelen.
Ingang langs de Leuvensesteenweg in Vilvoorde.

De spellink opent als je hier KLIKT.


Asiat x The Hedge: interactief spel
Ook voor de Asiat ontwikkelden we een interactief spel o de Asiat te verkennen en de plaatselijke fauna en flora te leren kennen.
Het spel is gratis, je kan het starten door te KLIKKEN OP DEZE LINK en daarna op “introduction”, “characters”, of “missions” te klikken. Je speelt het spel op je Smartphone of tablet met 4G.


Zomerse avondwandeling Stad Vilvoorde
Op 20 augustus neemt The Hedge het voortouw in de zomerse avondwandeling i.s.m. stad Vilvoorde.
We nemen je mee voor onze bomenwandeling, maar verwennen je deze avond niet met spelletjes, maar wel met een heleboel informatie en weetjes over de bomen in Vilvoorde op volwassenenniveau.
Wegens corona-maatregelen zijn de plaatsen beperkt. Inschrijven doe je via stad Vilvoorde:
Volg deze link naar de zomerse avondwandelingen

Interactief spel: Red Peutie van de Bladluizen! (voor kinderen van 3 tot 99 jaar)
Kan jij ons helpen om Peutie te redden van de bladluizen? In dit virtuele spel, ga je mee op zoek naar lieveheersbeestjes om de bladluizenplaag onder controle te krijgen.
Gebruik je ogen tijdens deze wandeling en los de vragen op. Hieronder vind je een plan om je de weg te wijzen. Op het plan, staat ook de link naar het spel, zodat je het via de tablet of smartphone meteen online kan meespelen.
Neem je liever geen toestellen mee op je tocht? Download dan het plan en de vragen en zoek de juiste antwoorden tijdens je wandeling. Dan kan je later het spel spelen op de computer thuis.