Speelweken

Speelweek natuurbeleving
Hou je van waterdiertjes, vogels, kriebelbeestjes en paardenbloemen?
Wil je mee op ontdekking gaan in de natuur?
Dan zijn onze educatieve natuurbelevingsweken echt iets voor jou! We houden het gezellig in kleine groepjes en zijn met vier ervaren begeleiders. 
Voorlopig zijn er geen kampen ingepland. Zodra er weer data vastliggen voor volgende vakanties, komen ze op deze pagina 😉

Inschrijven? Voor wie?
Met de 6- tot 12-jarigen spelen we spelletjes in en over de natuur, leren we ook heel wat bij en trekken we een dagje naar een echt natuurgebied.
Kleuters (vanaf 3 jaar) kunnen op kamp komen. Door de beperkte accommodatie op de Asiat vragen we wel dat uw kindje zindelijk is en niet meer slaapt in de namiddag.
Met de kleuters spelen we educatieve spelletjes in de natuur en ontdekken we welke diertjes er allemaal leven op de Asiat.

We gaan tot maximaal 30 kinderen per kampje die we verdelen in kleinere groepjes. Die groepjes kunnen wisselen naar gelang de activiteiten volgens leeftijd of interesse. De begeleiders tijdens onze kampjes hebben een diploma in het onderwijs of studeren in een pedagogische richting. 

Onze activiteiten starten om 9 uur en eindigen rond 16 uur. We voorzien een “gezellig en beestig” opvangplekje vanaf 8.30 uur ’s morgens en na de activiteiten tot 17 uur.

Samenwerking
Bij het realiseren van onze kampjes werken we samen met Regionaal Landschap Brabantse Kouters.
Zij bieden ons extra materiaal en ondersteuning. Meer weten? Klik hier => Brabantse Kouters.

Waar?
Tot we een eigen stekje hebben, gaan de kampen door op de Asiat-site in Vilvoorde – met steun van de stad Vilvoorde. De activiteiten gaan door in het schooltje op de Asiat-site: Je bereikt ons via de Willem Elsschotstraat 17 – 1800 Vilvoorde

Prijzen:
€ 20 per dag (normaal tarief) dus € 100 per week
€ 18 per dag (vanaf 2 kinderen) dus € 90 per week
€ 15 per dag (vrijetijdspas Vilvoorde) dus € 75 per week
Let op:
– Je kan enkel inschrijven voor een hele week.

Coronamaatregelen
We kregen groen licht voor onze kampjes van stad Vilvoorde.
Onze activiteiten gaan zoveel mogelijk door in open lucht.
Verder zijn er maximum 30 inschrijvingen in onze bubbel en moet je inschrijven voor heel de week.  Uiteraard passen we de richtlijnen die door de overheid worden opgelegd nauwlettend toe en hebben we extra aandacht voor handen wassen en laten we geen zieke kindjes toe.

Hoe inschrijven?

Zodra er nieuwe data vastliggen, kan je inschrijven via deze pagina en komt hier de LINK voor de inschrijving.
Je inschrijving is pas definitief als ook het juiste bedrag is overgeschreven op het rekeningnummer van The Hedge vzw: BE 25 9733 6417 1982
Noteer voornaam + naam van het kind + periode als mededeling